פסיפיקו - זקארי יבוא ויצוא
פסיפיקו > טונה בסלט חם >

סלט חם עם טונה, תפוחי אדמה, ושעועית ירוקה

המתכון באדיבות אולגה טוכשר – "המרכיב הסודי"

 

מצרכים

5-6 תפוחי אדמה קטנים, חתוכים לחצאים או רבעים

1 קופסת טונה במים, מסוננת ומפוררת לחתיכות

חופן עלי בייבי, חופן אגוזי קשיו

100 גרם שעועית ירוקה טרייה

8 עגבניות שרי, חצויות

2 כפות בצל ירוק

2 כפות שמן זית

מלח ופלפל לפי הטעם

20 גרם גבינת פרמזן מגורר (אופציונלי)

 

אופן ההכנה

1. מניחים תפוחי אדמה ושעועית במים מומלחים ומבשלים כ- 20 דקות, או עד לריכוך. מכבים את הלהבה ומסננים את הירקות.

2. בינתיים מחממים מחבת בלי שמן וקולים קשיו תוך ערבוב במשך כ- 3 דקות. שומרים בצד.

3. מרכיבים את הסלט: מניחים בקערה את תפוחי האדמה והשעועית, מוסיפים חתיכות טונה, עגבניות שרי, בצל ירוק, שמן זית ותבלינים ומערבבים בעדינות בעזרת שני מזלגות.

4. מפזרים קשיו וגבינת פרמזן ומגישים מיד.

 

סלט חם עם טונה, תפוחי-אדמה ושעועית ירוקה

 

תטעם, תבין! בתאבון!

למה פסיפיקו?    -    המוצרים שלנו    -    מתכונים

פסיפיקו טונה - זקארי יבוא ויצוא בע"מ

איזור תעשיה מכר  l  טלפון:1700-50-42-40  l  פקס:04-6553375   l   אימייל: info.zakari@gmail.com

הפעל נגישות

בניית אתרים