פסיפיקו - זקארי יבוא ויצוא
פסיפיקו > כריך עם ממרח טונה ואבוקדו >

כריך עם ממרח טונה ואבוקדו

המתכון באדיבות אולגה טוכשר – "המרכיב הסודי"

 

מצרכים

חומרים ל-2 מנות:

1 קופסת טונה במים, מסוננת

1 כפית מיץ לימון

קורט מלח

1 כף מיונז

½ כפית חרדל דיז'ון

½ אבוקדו גדול, מקולף ומגולען

4 עלי חסה

2 לחמניות סנדוויץ' חצויות או 4 פרוסות לחם

 

אופן ההכנה

1. מועכים טונה בקערה בעזרת מזלג, מוסיפים מיץ לימון, מלח, מיונז וחרדל ומערבבים. במידת הצורך מתקנים את התיבול.

2. חותכים אבוקדו לפרוסות.

3. מרכיבים כריך: מניחים על החלק התחתון של לחמניה או פרוסת לחם 2 עלי חסה, מעליהם ממרח טונה, מעל בצפיפות את פרוסות האבוקדו, ומכסים עם החלק העליון של הכריך.

 

כריך עם ממרח טונה ואבוקדו

 

תטעם, תבין! בתאבון!

למה פסיפיקו?    -    המוצרים שלנו    -    מתכונים

פסיפיקו טונה - זקארי יבוא ויצוא בע"מ

איזור תעשיה מכר  l  טלפון:1700-50-42-40  l  פקס:04-6553375   l   אימייל: info.zakari@gmail.com

הפעל נגישות

בניית אתרים