פסיפיקו - זקארי יבוא ויצוא
פסיפיקו > מוקפץ טונה בנוסח תאילנדי >

אטריות מוקפצות עם טונה וירקות בנוסח תאילנדי

המתכון באדיבות אולגה טוכשר – "המרכיב הסודי"

 

מצרכים

 

חומרים ל-3-4 מנות:

2 קופסאות טונה בשמן, מסוננת ומפוררת לחתיכות

1 בצל בינוני, חתוך לחצאי טבעות

4 שיני שום, חתוכות

½ כף ג'ינג'ר, מגורר (אופציונלי)

1 גזר, מגורר גס או חתוך דק

½ פלפל גמבה, חתוך לרצועות

שמן לטיגון

3 כפות סויה

2 כפות רוטב צ'ילי מתוק

1 כף שמן שומשום

1 כף סילאן

מלח ופלפל לפי הטעם

1 חבילת אטריות

בצל ירוק ובוטנים קצוצים להגשה

 

אטריות מוקפצות עם טונה וירקות-תאילנדי

 

תטעם, תבין! בתאבון!

אופן ההכנה

1. מבשלים אטריות לפי הוראות היצרן. מסננים.

2. מחממים שמן במחבת רחבה ומאדים בצל, שום וג'ינג'ר במשך כמה דקות.

מוסיפים גזר ופלפל וממשיכים לטגן תוך ערבוב במשך כ- 5-6 דקות, או עד שהירקות קצת מתרככים.

3. מוסיפים סויה, רוטב צ'ילי, שמן שומשום, שומשום, סילאן ומלח ופלפל (אם יש צורך) ומערבבים היטב.

4. מוסיפים את האטריות המסוננות וטונה, מערבבים ומקפיצים במשך כדקה.

5. מניחים את המנה בצלחת, מפזרים מעל שומשום ובצל ירוק ומגישים.

 

למה פסיפיקו?    -    המוצרים שלנו    -    מתכונים

פסיפיקו טונה - זקארי יבוא ויצוא בע"מ

איזור תעשיה מכר  l  טלפון:1700-50-42-40  l  פקס:04-6553375   l   אימייל: info.zakari@gmail.com

הפעל נגישות

בניית אתרים