פסיפיקו - זקארי יבוא ויצוא
פסיפיקו > עגבניות ממולאות בסלט טונה >

עגבניות ממולאות בסלט טונה

המתכון באדיבות אולגה טוכשר – "המרכיב הסודי"

 

מצרכים

חומרים ל-6 מנות:

6 עגבניות גדולות, שטופות ויבשות

1 קופסת טונה במים, מסוננת ומפוררת לחתיכות

2 ביצים קשות, מעוכות בעזרת מזלג

50 גרם גבינת מוצרלה או פרמזן, מגוררת

שן שום קצוצה (אופציונלי

1 כף פטרוזיליה קצוצה (אופציונלי)

מלח ופלפל לפי הטעם

 

אופן ההכנה

1. מחממים תנור ל- 160 מעלות.

2. חותכים את החלק העליון של עגבניות ומרוקנים את התוכן בעזרת כף או כפית. מסננים אותו מהנוזלים המיותרים ושומרים בצד.

3. מניחים בקערה טונה, ביצים קשות, תוכן עגבניות, ½ מכמות גבינה, שום ותבלינים ומערבבים היטב. במידת הצורך מתקנים את התיבול.

4. ממלאים את העגבניות במלית בעזרת כף, מניחים אותן בכלי ומפזרים מעל את שאריות הגבינה.

5. אופים כ- 15 דקות, או עד שהגבינה נמסה ומתחילה להזהיב.

 

עגבניות ממולאות בסלט טונה

 

תטעם, תבין! בתאבון!

למה פסיפיקו?    -    המוצרים שלנו    -    מתכונים

פסיפיקו טונה - זקארי יבוא ויצוא בע"מ

איזור תעשיה מכר  l  טלפון:1700-50-42-40  l  פקס:04-6553375   l   אימייל: info.zakari@gmail.com

הפעל נגישות

בניית אתרים